Antikt, design och loppis är inte bara ett intresse det är en passion. Jag introducerades i de gamla prylarnas värld i och med att jag blev tillsammans med sambo. Hon var redan fast i samlandet och det dröjde inte länge innan jag också blev det. Tillsammans for vi runt på auktioner och loppisar på lediga stunder och letade efter nya fynd och samlarobjekt.

Mest intressant är objekt från 50- och 60-talet men även det vi kallar för art deco är personliga favoriter. Jag gillar att ett gammalt föremål bär på en historia, vem har haft det innan, hur förvarade dom det, tog den lång tid att tillverka och vad är den värd i dag?

När samlandet tog för stora proportioner så det egna hemmet inte längre räckte till började vi sälja saker. Vi startade ett företag och hade en butik i fem år och ställde ut på flera av Sveriges stora antikmässor. Sedan sommaren 2012 ligger vi lågt med butiken och fokuserar istället på business to businesshandel och att fortsätta sälja på antikmässor.

Så småningom kommer vår nätbutik öppna där man kan välja och vraka bland designföremål och inredningsobjekt. Men det dröjer ett tag till eftersom vi inte har något riktigt bra lokal att ha till showroom. Just nu har vi garage för firmabilarna och lager för antiksakerna i samma lokal.